Skip to content

Bekijk welke zorgverzekeringen, of energiecontracten jouw gemeente aanbiedt.

Inzicht in regelingen gemeente Steenbergen

Bekijk voor welke landelijke en gemeentelijke regelingen jij in aanmerking komt.

Gemeentelijke regelingen

Er zijn gemeentelijke regelingen actief in jouw gemeente. Bekijk het overzicht van de gemeentelijke regelingen door op onderstaande button te klikken. Je komt dan op de website van jouw gemeente.

Bekijk alle gemeente regelingen

Landelijke tegemoetkomingen

Door een samenwerking met het Nibud kunnen we jou helpen een berekening te maken voor de regelingen waar jij recht op hebt. Klik hiervoor op de button hieronder. De Rijksoverheid helpt onder andere bij het kunnen betalen van jouw zorgverzekering, jouw huur of de kinderopvang. Hiervoor kun jij een toeslag in geld krijgen als jij aan de voorwaarden voldoet. Ook kun jij soms geld terugkrijgen van de belasting of is een andere regeling voor jou van toepassing.

Naar Nibud Rekentool

Vraagwijzer Steenbergen

Zijn er in uw dagelijks leven lastige situaties? Dat kan bij iedereen gebeuren. In de gemeente Steenbergen helpen we elkaar. Er werken in onze gemeente veel mensen die u ergens bij kunnen helpen. Telefoonnummer: 0167-541131
Afspraak plannen

Hulp nodig bij het aanvragen?

Er zijn verschillende landelijke en gemeentelijke organisaties die jou kunnen helpen bij het aanvragen van regelingen waar jij recht op hebt. Klik hieronder op de knop om organisaties te zien die jou kunnen helpen.

Zelf aanvragen via toeslagen.nl

Veelgestelde vragen