Skip to content

Bekijk welke zorgverzekeringen, of energiecontracten jouw gemeente aanbiedt.

Inzicht in regelingen gemeente Lingewaard

Bekijk voor welke landelijke en gemeentelijke regelingen jij in aanmerking komt.

Gemeentelijke regelingen

Er zijn gemeentelijke regelingen actief in jouw gemeente. Bekijk het overzicht van de gemeentelijke regelingen door op onderstaande button te klikken. Je komt dan op de website van jouw gemeente.

Landelijke tegemoetkomingen

Door een samenwerking met het Nibud kunnen we jou helpen een berekening te maken voor de regelingen waar jij recht op hebt. Klik hiervoor op de button hieronder. De Rijksoverheid helpt onder andere bij het kunnen betalen van jouw zorgverzekering, jouw huur of de kinderopvang. Hiervoor kun jij een toeslag in geld krijgen als jij aan de voorwaarden voldoet. Ook kun jij soms geld terugkrijgen van de belasting of is een andere regeling voor jou van toepassing.

Naar Nibud Rekentool

Gemeente Lingewaard

Algemeen Informatie over regelingen inkomensondersteuning. Informatie over inkomensondersteuning terug te vinden op website www.meedoeninlingewaard.nl/voorzieningenwijzer of bel naar 026 3260111.
Afspraak plannen

Rijnstad

Algemeen maatschappelijk werk, biedt informatie en ondersteuning bij sociaal maatschappelijke problemen. Bel naar 026 3127700.
Afspraak plannen

Stichting Welzijn Lingewaard

SWL is een vrijwilligersorganisatie die binnen het sociaal domein verschillende vormen van hulp biedt. Bel naar 088 2552550.
Afspraak plannen

Hulp nodig bij het aanvragen?

Er zijn verschillende landelijke en gemeentelijke organisaties die jou kunnen helpen bij het aanvragen van regelingen waar jij recht op hebt. Klik hieronder op de knop om organisaties te zien die jou kunnen helpen.

Zelf aanvragen via toeslagen.nl

Veelgestelde vragen