Helaas, we bieden op dit moment geen tegemoetkomingen aan in de gemeente Schiermonnikoog. Bekijk het aanbod van Schiermonnikoog.
Jouw tegemoetkomingen

Laat jij geld liggen?

  • Inzicht op basis van jouw situatie
  • Al jouw tegemoetkomingen in één overzicht
  • Hulp bij het aanvragen

Bereken eenvoudig waar je allemaal recht op hebt

Bekijk aanbod

Jouw tegemoetkomingen

Op basis van jouw situatie krijg je eenvoudig inzicht in de regelingen die er voor jou zijn. Kom je in aanmerking? Dan hebben we hulp voor je geregeld bij het aanvragen van de regelingen.

De regelingen van Jouw tegemoetkomingen

In Nederland zijn verschillende regelingen en tegemoetkomingen om mensen met een laag inkomen te helpen. Sommige hiervan worden door de Rijksoverheid uitgevoerd en andere door gemeenten. Op Gezondverzekerd.nl helpen we je om de regelingen te vinden die voor jou gelden.

Rijksregelingen

De Rijksoverheid helpt onder andere bij het kunnen betalen van je zorgverzekering, je huur of je kinderopvang. Hiervoor kun je een toeslag in geld krijgen als je aan de regels voldoet. Ook kun je soms geld terugkrijgen van de belasting of is een andere regeling voor jou van toepassing. Door een samenwerking met het Nibud kunnen we je helpen een berekening te maken voor de regelingen waar je recht op hebt.

Gemeentelijke regelingen

Naast de Gemeentepolis bieden gemeenten verschillende andere regelingen en tegemoetkomingen aan. Dit verschilt per gemeente: niet iedere gemeente heeft dezelfde regelingen. Daarom bieden wij je het inzicht in de regelingen die jouw gemeente aanbiedt. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om tegemoetkomingen in de kosten voor schoolgaande kinderen, een stadspas, tegemoetkomingen voor meerkosten die je hebt door een chronische ziekte of handicap, bijzondere bijstand voor bepaalde kosten, een individuele inkomenstoeslag als je al langere tijd een laag inkomen hebt, enzovoort.

De meest gestelde vragen over Jouw tegemoetkomingen

Waarom zou ik aangifte inkomstenbelasting doen?
Welke Rijksregelingen nemen jullie mee in het overzicht?
Waarom staan bij mijn gemeente geen gemeentelijke regelingen?
Ik zie dat jullie samenwerken met het Nibud. Wat is dat voor organisatie?
Hoe kan ik hulp krijgen bij het aanvragen?