Waalwijk Jouw tegemoetkomingen

Jouw tegemoetkomingen

Inzicht op welke regelingen je recht hebt

  • Eenvoudig inzicht op welke regeling je recht hebt
  • Eén overzicht met alle regelingen en tegemoetkomingen
  • Makkelijk en eenvoudig aanvragen

Bekijk in 2 stappen je recht op landelijke- en gemeentelijke tegemoetkomingen.

Stap 1. Landelijke tegemoetkomingen

Het rijk biedt tegemoetkomingen aan voor bijvoorbeeld je zorgverzekering, je huur of je kinderopvang. De hoogte van toeslag hangt af van jouw situatie. We werken samen met Nibud om je inzicht te geven op welke regelingen je recht hebt.

Bepaal in een paar stappen op welke landelijke tegemoetkomingen je recht hebt. Na het invullen van de tool kun je hulp krijgen bij het aanvragen van de tegemoetkomingen waar je recht op hebt.

Stap 2. Gemeentelijke regelingen

Gemeenten bieden verschillende regelingen en tegemoetkomingen aan. Gezondverzekerd.nl geeft je graag overzicht in de regelingen die jouw gemeente aanbiedt. Zoek je gemeente en bekijk welke regelingen er zijn.

Er zijn gemeentelijke regelingen actief in jouw gemeente. Bekijk het overzicht aan de gemeentelijke regelingen door op onderstaande button te klikken. Je komt dan op de website van jouw gemeente.

Naar gemeentelijke regelingen

Hulp bij aanvragen in mijn gemeente

Aanvragen

Er zijn verschillende landelijke en gemeentelijke organisaties die je kunnen helpen bij het aanvragen van regelingen waar jij recht op hebt. Klik hieronder op de knop om organisaties te zien die jou kunnen helpen.

Zelf aanvragen via toeslagen.nl

Hulp bij het aanvragen

Wijkdiensten Contour de Twern
Bij Wij(k)diensten, onderdeel van ContourdeTwern, kunt u terecht als u vragen heeft over het wonen, het werken, het omgaan met geld, het opvoeden, het onderhouden van sociale contacten en het zinvol besteden van de vrije tijd. Heeft u een vraag over het gebruik van de Waalwijzer? Of heeft u een probleem maar weet u niet goed wat u ermee aan moet? Samen met een vrijwillige adviseur van de wij(k)diensten kunt u zoeken naar een passende oplossing of ondersteuning. Bij de wij(k)diensten kunt u ook ondersteuning krijgen bij bijvoorbeeld het invullen van formulieren of het aanvragen van toeslagen. De wij(k)diensten zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0416 – 760160, van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.
Afspraak plannen

Jouw tegemoetkomingen

Op basis van jouw situatie krijg je eenvoudig inzicht in de regelingen die er voor jou zijn. Kom je in aanmerking? Dan hebben we hulp voor je geregeld bij het aanvragen van de regelingen.