Nissewaard Jouw tegemoetkomingen

Jouw tegemoetkomingen

Inzicht op welke regelingen je recht hebt

  • Eenvoudig inzicht op welke regeling je recht hebt
  • Eén overzicht met alle regelingen en tegemoetkomingen
  • Makkelijk en eenvoudig aanvragen

Bekijk in 2 stappen je recht op landelijke- en gemeentelijke tegemoetkomingen.

Stap 1. Landelijke tegemoetkomingen

Het rijk biedt tegemoetkomingen aan voor bijvoorbeeld je zorgverzekering, je huur of je kinderopvang. De hoogte van toeslag hangt af van jouw situatie. We werken samen met Nibud om je inzicht te geven op welke regelingen je recht hebt.

Bepaal in een paar stappen op welke landelijke tegemoetkomingen je recht hebt. Na het invullen van de tool kun je hulp krijgen bij het aanvragen van de tegemoetkomingen waar je recht op hebt.

Stap 2. Gemeentelijke regelingen

Gemeenten bieden verschillende regelingen en tegemoetkomingen aan. Gezondverzekerd.nl geeft je graag overzicht in de regelingen die jouw gemeente aanbiedt. Zoek je gemeente en bekijk welke regelingen er zijn.

Helaas zijn er op Gezondverzekerd.nl (nog) geen gemeentelijke tegemoetkomingen beschikbaar in jouw gemeente

Hulp bij aanvragen in mijn gemeente

Aanvragen

Er zijn verschillende landelijke en gemeentelijke organisaties die je kunnen helpen bij het aanvragen van regelingen waar jij recht op hebt. Klik hieronder op de knop om organisaties te zien die jou kunnen helpen.

Zelf aanvragen via toeslagen.nl

Hulp bij het aanvragen

Stimos Hulpverlening
Hulp bij aanvragen van voorzieningen, invullen formulieren, digitale aanvragen, voorlichting over inkomensondersteunende voorzieningen. Bel naar 0181769068.
Afspraak plannen
The Papershop
Inwoners ondersteunen bij het op orde brengen en houden van de administratie en aanvragen van voorliggende voorzieningen. Bel naar 06-13060099.
Afspraak plannen
Stichting Welzijn Ouderen (SWO)
Het adviseren en ondersteunen van 55+ers bij financiële en administratieve vragen, het aanvragen van Toeslagen, aangifte Inkomstenbelasting, ondersteuning bij schuldenproblematiek. Uitleg van ”moeilijke” brieven en de gevolgen. Langdurige ondersteuning thuis i.v.m. het bijhouden van post en ordenen administratie. Bel naar 0181695255.
Afspraak plannen

Jouw tegemoetkomingen

Op basis van jouw situatie krijg je eenvoudig inzicht in de regelingen die er voor jou zijn. Kom je in aanmerking? Dan hebben we hulp voor je geregeld bij het aanvragen van de regelingen.