Hoe werkt het

Woont u in de gemeente Midden-Groningen en heeft u een laag inkomen? Dan kunt u de collectieve aanvullende ziektekostenverzekering (CAZ) afsluiten. De gemeente biedt dit aan samen met Menzis.

De dekking is uitgebreid met extra vergoedingen voor kosten zoals brillen, fysiotherapie of de tandarts. In de premie zit een korting van Menzis en de gemeente. De CAZ bestaat altijd uit drie delen: de basisverzekering, een aanvullende verzekering en een tandartsverzekering. Alleen als u een volledige gebitsprothese heeft, bent u niet verplicht om een tandartsverzekering te nemen.

Wilt u meer weten over de inhoud van de verzekering? Kijk dan op deze website of bel Menzis: (088) 222 40 80. U kunt via deze website ook een aanvraag indienen. Wilt u precies weten of u in aanmerking komt voor de verzekering? Kijk dan op www.bwri.nl.

 

Kom ik in aanmerking

U kunt de collectieve aanvullende ziektekostenverzekering (CAZ) afsluiten als u een laag inkomen heeft. Daarmee bedoelen wij een inkomen dan niet hoger is dan 125% van de netto bijstandsnorm. Het maakt niet uit of u loon, een uitkering of een pensioen ontvangt. Kijk op www.bwri.nl voor meer informatie.