Koggenland Jouw tegemoetkomingen

Jouw tegemoetkomingen

Inzicht op welke regelingen je recht hebt

  • Eenvoudig inzicht op welke regeling je recht hebt
  • Eén overzicht met alle regelingen en tegemoetkomingen
  • Makkelijk en eenvoudig aanvragen

Bekijk in 2 stappen je recht op landelijke- en gemeentelijke tegemoetkomingen.

Stap 1. Landelijke tegemoetkomingen

Het rijk biedt tegemoetkomingen aan voor bijvoorbeeld je zorgverzekering, je huur of je kinderopvang. De hoogte van toeslag hangt af van jouw situatie. We werken samen met Nibud om je inzicht te geven op welke regelingen je recht hebt.

Bepaal in een paar stappen op welke landelijke tegemoetkomingen je recht hebt. Na het invullen van de tool kun je hulp krijgen bij het aanvragen van de tegemoetkomingen waar je recht op hebt.

Stap 2. Gemeentelijke regelingen

Gemeenten bieden verschillende regelingen en tegemoetkomingen aan. Gezondverzekerd.nl geeft je graag overzicht in de regelingen die jouw gemeente aanbiedt. Zoek je gemeente en bekijk welke regelingen er zijn.

Helaas zijn er op Gezondverzekerd.nl (nog) geen gemeentelijke tegemoetkomingen beschikbaar in jouw gemeente

Hulp bij aanvragen in mijn gemeente

Aanvragen

Er zijn verschillende landelijke en gemeentelijke organisaties die je kunnen helpen bij het aanvragen van regelingen waar jij recht op hebt. Klik hieronder op de knop om organisaties te zien die jou kunnen helpen.

Zelf aanvragen via toeslagen.nl

Hulp bij het aanvragen

Zorgteam Koggenland
Het Zorgteam bestaat uit verschillende hulpverleners en medewerkers van de gemeente Koggenland die samenwerken in één team, zodat u er met verschillende vragen terecht kunt. Hierbij werkt het Zorgteam ook nauw samen met andere partijen in uw buurt, waaronder zorgpartners, huisartsen en scholen. Telefoonnummer (0229)54 83 70 (tijdelijk alleen in de ochtend bereikbaar tussen 09:00 uur en 12:00 uur). E-mail: zorgteam@koggenland.nl.
Afspraak plannen
Schuldhulpmaatjes Westfriesland
De gemeente werkt ook samen met Schuldhulpmaatjes Westfriesland. Schuldhulpmaatjes werken met vrijwilligers die mensen met financiële problemen helpen om weer grip te krijgen op hun geld. Ook deze hulp is gratis. Het is ook mogelijk om rechtstreeks contact te zoeken met Schuldhulpmaatjes, dus zonder tussenkomst van de gemeente.
Afspraak plannen
Formulierenbrigade
Kunt u hulp gebruiken bij het invullen van formulieren of het schrijven van brieven naar diverse instanties? De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen u graag. Het kost u helemaal niets. Vrijwilligers zijn iedere woensdag van 14:00 tot 16:00 uur aanwezig in de bibliotheek in De Goorn. Kijk eerst voor meer informatie op de website van VrijwilligersNH.
Afspraak plannen

Jouw tegemoetkomingen

Op basis van jouw situatie krijg je eenvoudig inzicht in de regelingen die er voor jou zijn. Kom je in aanmerking? Dan hebben we hulp voor je geregeld bij het aanvragen van de regelingen.