Goeree-Overflakkee Jouw tegemoetkomingen

Jouw tegemoetkomingen

Inzicht op welke regelingen je recht hebt

  • Eenvoudig inzicht op welke regeling je recht hebt
  • Eén overzicht met alle regelingen en tegemoetkomingen
  • Makkelijk en eenvoudig aanvragen

Bekijk in 2 stappen je recht op landelijke- en gemeentelijke tegemoetkomingen.

Stap 1. Landelijke tegemoetkomingen

Het rijk biedt tegemoetkomingen aan voor bijvoorbeeld je zorgverzekering, je huur of je kinderopvang. De hoogte van toeslag hangt af van jouw situatie. We werken samen met Nibud om je inzicht te geven op welke regelingen je recht hebt.

Bepaal in een paar stappen op welke landelijke tegemoetkomingen je recht hebt. Na het invullen van de tool kun je hulp krijgen bij het aanvragen van de tegemoetkomingen waar je recht op hebt.

Stap 2. Gemeentelijke regelingen

Gemeenten bieden verschillende regelingen en tegemoetkomingen aan. Gezondverzekerd.nl geeft je graag overzicht in de regelingen die jouw gemeente aanbiedt. Zoek je gemeente en bekijk welke regelingen er zijn.

Er zijn gemeentelijke regelingen actief in jouw gemeente. Bekijk het overzicht aan de gemeentelijke regelingen door op onderstaande button te klikken. Je komt dan op de website van jouw gemeente.

Naar gemeentelijke regelingen

Hulp bij aanvragen in mijn gemeente

Aanvragen

Er zijn verschillende landelijke en gemeentelijke organisaties die je kunnen helpen bij het aanvragen van regelingen waar jij recht op hebt. Klik hieronder op de knop om organisaties te zien die jou kunnen helpen.

Zelf aanvragen via toeslagen.nl

Hulp bij het aanvragen

Stichting Zijn
De mensen van de formulierenhulp helpen u wegwijs te worden in de wirwar van (digitale) formulieren en regelingen. Samen met u creëren ze orde in uw thuisadministratie en geven ze praktische administratieve ondersteuning. De formulierenhulp biedt ondersteuning bij het invullen van formulieren, het digitaal regelen van uw zaken en het ordenen van uw geldzaken.
Afspraak plannen
Kwadraad maatschappelijk werk
Heb je geen inzicht in je uitgaven? Heb je schulden? Of kom je maar niet aan een baan? Om oplossingen te vinden voor jouw situatie kun je bij ons terecht. Met een (online) cursus helpen we je bijvoorbeeld antwoorden vinden op je vragen. Of een van onze maatschappelijk werkers kan je helpen in een persoonlijk gesprek. Je kiest zelf welke methode het best past bij jouw situatie.
Afspraak plannen
Vluchtelingenwerk Goeree-Overflakkee
De vrijwilligers en professionele beroepskrachten van VluchtelingenWerk begeleiden vluchtelingen uit Goeree-Overflakkee in Sommelsdijk. We begeleiden hen bij hun huisvesting, juridische vragen en integratie.
Afspraak plannen

Jouw tegemoetkomingen

Op basis van jouw situatie krijg je eenvoudig inzicht in de regelingen die er voor jou zijn. Kom je in aanmerking? Dan hebben we hulp voor je geregeld bij het aanvragen van de regelingen.